ZOR GÜNLERDE MERAM’DA YAŞANAN GÜZELLİKLER UMUTLARI YEŞERTTİ ,Son Dakika

ZOR GÜNLERDE MERAM’DA YAŞANAN GÜZELLİKLER UMUTLARI YEŞERTTİ

ZOR GÜNLERDE MERAM’DA YAŞANAN GÜZELLİKLER UMUTLARI YEŞERTTİ ,Son Dakika
ZOR GÜNLERDE MERAM’DA YAŞANAN GÜZELLİKLER UMUTLARI YEŞERTTİ ,Son Dakika Haberler
BAŞKAN KAVUŞ; “SALGIN BİR GÜN BİTER AMA İYİLİKLER DAİMA YAŞAR!”

Koronavirüs ile mücadelede yoğun günler yaşayan ‘Vefa Sosyal Destek Grubu’ ekipleri, yardımcı olmalarının yanında yaptıkları sürprizlerle Meramlılara güzellikler yaşatıyor. 72 yaşındaki Mustafa Güre’ye doğum günü sürprizi yapan ekipler, çaldıkları her kapının ardında aldıkları olağanüstü güzel tepkiler ve yaşadıkları güzelliklerle de duydu dolu anlar yaşıyorlar.      

Koronavirüs salgınını ile mücadelede vatandaşların yanında yer almak adına kamu kurumları tarafından oluşturulan ‘Vefa Sosyal Destek Grubu’nun yardımlaşma ve diğergamlığın en güzel örneklerini verdiği çalışmaları, birbirinden güzel sahnelerin yaşanmasına da zemin hazırlıyor.

Bu umut yeşertici güzelliklerin son örneğinde Meram Belediyesi ekipleri, 72 yaşındaki Mustafa Güre’ye doğum günü sürprizi yaptı. Ankarada yaşayan damadı Durmuş Koçak’ın hatırlatması ve talebi üzerine harekete geçen Bizim Meram Masası ekipleri bir doğum günü pastası ile Mustafa amcanın doğum gününü kutladı. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş da Mustafa Güre’yi görüntülü arayarak Berat Gecesi ve doğum gününü kutladı, heyecanını paylaştı. Yaşanan süreçten dolayı dışarı çıkamayan Mustafa Güre sürpriz doğum günü kutlaması ve Başkan Kavuş’un aramasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek kendilerine yardımcı olan tüm ekiplere teşekkür etti.

BELEDİYE PERSONELİNİN ÖRNEK DAVRANIŞI BÜYÜK TAKDİR TOPLADI

‘Vefa Sosyal Destek Grubu’nun yardımlarında bir diğer duygu dolu anda Meram’da yaşayan Vezir amcanın ziyaretinde yaşandı. Ekiplerin ihtiyaçlarını götürdüğü Vezir amcanın ‘Benim için buraya kadar geldiniz, devletimizin hakkı geçmesin. Alın şu parayı arabaya benzin alın’ ısrarı ekiplerin duygu dolu anlar yaşamasına neden oldu. Yaşlı amcanın sözleri ve ısrarı olaya şahit olan ekibin gözlerini yaşarttı. Vezir Amcayı güçlükle ikna eden ekipler yaşlı amca ve eşinin ihtiyaçlarını bırakıp evden ayrıldılar. ‘Vefa Sosyal Destek Grubunun’ çalışmalarının yanı sıra devam eden belediye hizmetleri sırasında yaşanan güzellikler bu zorlu süreçte herkes için sevinç kaynağı oldu. Meram Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Ahmet Kahrıman’ın Yaylapınar Mahallesinde bir parkta bulduğu cüzdanı, sahibini bularak evinde teslim etmesi büyük takdir topladı. Öte yandan Meram Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekibinden Sebahat Balıkçı’nın da bulduğu künyeyi sahibine teslim ederek bu zorlu günlerde sahibine sevinç yaşattı. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş her iki personeli makamında kabul ederek yaptıkları bu örnek davranıştan dolayı tebrik etti.

BAŞKAN KAVUŞ; “ANADOLU İNSANI HER ZORLU SÜREÇTE DESTAN YAZMIŞTIR” 

Gerek ‘Sosyal Vefa Grubu’nun çalışmalarında gerekse personelinin vatandaşlara yaşattığı bu güzelliklerin dünyada eşi benzeri az rastlanır iyilikler olduğuna vurgu yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu iyiliklere vesile olan personeline ve grup çalışanlarına teşekkür etti. Gece gündüz demeden hizmetlerini aksatmadan yürüten tüm çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu zorlu günler yaşanırken, dünyanın en modern ve ileri olduğu söylenen toplumlarında yağma en büyük korku iken bizim toplumumuzda yaşanan bu güzel görüntüler bizim ne denli büyük bir millet ve ne denli büyük bir medeniyetin mirasçısı olduğumuzu gözler önüne sermektedir. Bu salgın belası, hümanist nutuklar atanların gerçek yüzlerini,  bizim ise yüreği Allah korkusu, vatan ve millet sevgisi ile dolu olan insanımızın içinde yaşattığı güzellikleri göstermeleri için vesile oldu. Bu zorlu süreci Allah’ın izniyle tüm dünya atlatacaktır. Ama kimi kazanarak kimi kaybederek. Şu yaşananlar gösteriyor ki bizler kazanarak bu süreçten çıkacağız”   

Oluşturulma Tarihi : 07.04.2020
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ahmet Köseoğlu TYB Konya Şubesinde Yeniden Başkan Seçildi
Ahmet Köseoğlu TYB Konya Şubesinde Yeniden Başkan Seçildi
BİR ŞAİRİN SERENCÂMI; KURGANLAR - Mustafa Uçurum
BİR ŞAİRİN SERENCÂMI; KURGANLAR - Mustafa Uçurum