Konsept Eğitim Kurumları’ndan aşure ikramı

Konsept Eğitim Kurumları ile Büyüksinan Mahalle Muhtarlığı vatandaşa aşure ikram etti.

Konsept Eğitim Kurumları’ndan aşure ikramı
Konsept Eğitim Kurumları’ndan aşure ikramı Önemli Haberler

Muharrem ayı münasebetiyle aşure ikramında bulunarak ağızları tatlandırdı. Konsept Eğitim Kurumları önünde gerçekleştirilen aşure dağıtım törenine mahalleli ve vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

HAYIRLAR GETİRSİN


Çok sayıda vatandaşın katıldığı aşure etkinliği sonrası konuşan Konsept Eğitim Kurumları Yetkilisi Elif Demir, "Muharrem ayı vesilesi ile  değerli hemşehrilerimize aşure ikramında bulunduk.  Muharrem Ayı’nın 10. günüyle başlayan aşure gününün tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dilerim”  ifadesini kullandı.


BİRLİĞİMİZ ÖNEMLİ
Demir; Birlik ve beraberliğin simgesi olan Aşure Günü'nün vatanımıza, milletimize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyor, kıymetli hemşehrilerimizin bu mübarek gününü tebrik ediyorum ve etkinliğimize katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.  


HÜRMETE LAYIK BİR AY
Büyüksinan Mahalle Muhtarı Ahmet Küçükharmancı da, “Müslümanların birlik ve beraberliğinin önemli olduğunu ifade ediyoruz. Dağıtılan aşureler, paylaşılan iyilikler de inşallah buna vesile olur. Muharrem ayı Peygamberimizin dilinde hürmete layık, değerli bir ay. Birlik ve beraberliğimizin devam için de bu tür etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Ahmet Köseoğlu TYB Konya Şubesinde Yeniden Başkan Seçildi
Ahmet Köseoğlu TYB Konya Şubesinde Yeniden Başkan Seçildi
BİR ŞAİRİN SERENCÂMI; KURGANLAR - Mustafa Uçurum
BİR ŞAİRİN SERENCÂMI; KURGANLAR - Mustafa Uçurum